Prestashop otevře váš obchod celému světu

Prestashop

Autor: Admin

Publikováno: 15.4.2021

Moderní a uživatelsky přívětivý e-shop, kompletně open source a zcela zdarma! To je Prestashop. Jeho prostřednictvím je možná podpora široké škály platebních metod (platební karty, dobírky, PayPal, GoPay, Google Checkout a mnohé jiné). Tento software využívají obchodníci z více než 200 zemí celého světa i zdůvodu snadného šíření.

Co tedy můžu očekávat od Prestashopu?

Rozhodně solidní základ svého internetového obchodu, jehož obsah můžete přeložit do 25 jazyků. Dosáhnout na zahraniční klientelu nikdy nebylo snažší. Prestashop má více než 6500 rozšíření a 5000 šablon dostupných na kliknutí skrze obchod Addons Marketplace. Můžete svůj obchod oživit stovkami rozšíření – od kupónů a věrnostních programů až po integraci s Facebookem a optimalizaci SEO.

Prestashop disponuje uživatelsky přívětivým a snadno ovladatelným panelem, který vám umožní rychlý přístup ke všem potřebným informacím. K jeho provozování a užívání docela postačí základní nebo omezené technické znalosti. Ovšem je zapotřebí dodat, že je výhodou mít „za zády“ odborníka nebo vývojáře, který je schopen pomoci v každé situaci.

Pomocí Prestashopu si můžete efektivně nakonfigurovat zobrazení produktů, uspořádat výrobky v obchodě a nakonfigurovat filtry, které pomohou vašim zákazníkům v orientaci.

Prestashop má kolem sebe silnou komunitu s více než jedním miliónem členů. Díky tomu se jeho možnosti stále rozrůstají a rozvíjí. Komunita kolem Prestashopu je tedy jednou z největších na světě a rozhodně Vám může být na vaší cestě internetového obchodníka prospěšná.

Jste připraveni vyplout?